KEBAB CENTRE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 322 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kebab Centre. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:58 Zoals altijd top en heerlijk! De allerbeste in stad en omstreden
7 jun 2024 om 23:16 Deze keer viel het eten tegen . We hebben wel lekkere gehad . Bestel je fuze tea drinken krijg je fanta. Geen ijsbergsla maar gewone sla. Cocktail saus was heel erg dun, bij het openen viel het over de tafel heen .
25 mei 2024 om 11:22 Het verdient een michelinster. Alles is zo goed en smaakvol.Bedankt voor heerlijke eten!
24 mei 2024 om 20:34 Lekker gegeten.
24 mei 2024 om 19:02 Erg goede kipdoner en lekkere pizza’s
17 mei 2024 om 21:23 Prima en lekker
6 mei 2024 om 19:16 Goed!!
3 mei 2024 om 20:36 Heel lekker. We hebben hier wel vaker gegeten. Alleen de patat was niet de beste. Die was waarschijnlijk in oude olie klaargemaakt.
27 apr 2024 om 17:11 Wederom UITSTEKEND
25 apr 2024 om 7:13 Eet daar ook wel en weet dus dat het goed is. Dus voor mij een makkelijke keus om daar ook te bestellen.
5 apr 2024 om 22:29 Goed
5 apr 2024 om 20:15 Heerlijk kebab menu. Patat erbij erg goed. Hier gaan we vaker bestellen